Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

♥ It's me


Hey, leuk dat je op mijn eigen plekje op het worldwideweb bent beland: Fashiondiva, een blog over Beauty, Fashion en nog veel meer. Elke dag vind je hier een update. Een dagje geen update? Gebruik het menu rechts om oude artikeltjes te vinden. Veel plezier en hopelijk zie ik je nog een keer terugkomen!

Ook ben ik Eyeko Ambassodor. Met mijn code E546 krijg je bij je bestelling een free gift.

Ik heb ook een youtube account waar ik mijn filmpjes neerzet, klik hier om er naar toe te gaan.




♥ English please!

Image Hosted by ImageShack.us

FOTD: Brown with a wing

Yes, ik ben zo blij dat ik ein-de-lijk een look goed op de foto heb weten te krijgen! Ik was gewoon aan het spelen met mijn make-up en toen kwam dit tevoorschijn, bruin met een winged eyeline. Hij is ook niet zo heel moeilijk en ik zou het kort hier in deze full face vertellen. Misschien iets voor een filmpje?


Mijn ogen. Ik begon met mijn NYX Jumbo Eye Pencil in milk als basis. Alle kleuren die ik heb gebruikt komen uit mijn 12 Colors Eyepalette. Eerst heb ik een lichte kleur over mijn gehele ooglid aangebracht en dan een donkerbruine in mijn crease. Ook heb ik de lichtste kleur op mijn wenkbrauwbot en innerconner aangebracht om te highlighten. De wing heb ik met Maybelinne Liner Express gemaakt, het ging opeens heel erg makkelijk. Ik heb nog met een Essence Kohl Kajal Pencil in Teddy mijn waterlijn omlijnt en maakte deze look of met een mascara van Max Factor.


Voor de rest heb ik een MNY Blush gebruikt, wat catrice allround concealer met een FM poeder voor onder mijn ogen en een MAC Lipglass. Check dat kratertje op mijn voorhoofd 0.o

Dit was hem en ikzelf vind hem best goed gelukt. Ik denk dat wanneer je de lipglass zou veranderen in een nude lipgloss hij ook mooi is en nog.. uhm.. nuder. Bedankt voor het lezen!

Zoeken in deze blog

♥ Menu

Zoek je een bepaald artikeltje maar staat die niet op de voorpagina? Maak dan gebruik van het menu! kies eerst een categorie. Daaronder zie je het nog verdeeld onder meerdere kleiner categoriën. Klik daarop en je ziet de artikeltjes verschijnen.

Beauty
Eye of the day
Haar
Make-up
Stash
Verzorging

Fashion
Accesoires
Fashion
Outfit of the day
Schoenen
Trends
Winkels

... of the day
Eye of the day
Look of the day
Nail of the day
Outfit of the day


Lifestyle
100% Me
Dingen om me heen
Personal
Shoplog

Lovely Nails
Filmpje
Nail of the day
Overig

Tips
Filmpje
Korting
Tips

Overig
Celebs
Filmpjes
Overig
Quotes
Site
Tags
WinWinWin

♥ Archive