Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

♥ It's me


Hey, leuk dat je op mijn eigen plekje op het worldwideweb bent beland: Fashiondiva, een blog over Beauty, Fashion en nog veel meer. Elke dag vind je hier een update. Een dagje geen update? Gebruik het menu rechts om oude artikeltjes te vinden. Veel plezier en hopelijk zie ik je nog een keer terugkomen!

Ook ben ik Eyeko Ambassodor. Met mijn code E546 krijg je bij je bestelling een free gift.

Ik heb ook een youtube account waar ik mijn filmpjes neerzet, klik hier om er naar toe te gaan.




♥ English please!

Image Hosted by ImageShack.us

Collected shoplog herfstvakantie


In deze Herfstvakantie ben ik flink wezen shoppen! En om nou heel veel shoplogs te plaatsen besloot ik alles meteen in een artikel te laten zien. In deze shoplog kun je onder andere dingen vinden van Tally Weijl, H&M en de Kruidvat. Oke ik kom er nu achter dat ik maar 2 keer ben wezen shoppen.


Maandag ging ik naar Eindhoven om te shoppen. Ik kan je zeggen, ik vind Eindhoven echt geen fijne stad om te shoppen. Gewoon, het is zo niet leuk om te shoppen. Wel hebben ze een aantal winkels die ze hier niet hebben dus daar was ik wel blij mee!



De winkel die voor mij een soort van heaven is is Tally Weijl . Ze hebben zulke leuke kledingstukken en dan ongeveer net als de H&M. Maar dan leuker vind ik. Dit keer was het wat minder, maar ik moest nog wat vesten hebben en toen zag ik deze sweaters. Ik wil altijd basic zwart, maar toen zag ik deze felroze en mijn handen namen hem mee voordat ikzelf erover na kon denken. Hij is zo gaaf! 2 voor €15.95


Ik wilde dus basic zwarte vesten. Niet echt basic heb ik gevonden, maar wel deze hele toffe met pofmouwtjes! Deze kostte maar €10,- dus helemaal niet duur. Ik vind hem echt heel leuk, ik houd van pofmouwtjes dingen.


Daarnaast zag ik ook een basic strak rokje. Nu hoef ik nooit meer een topje als rokje te gebruiken met de kans dat die én afzakt én doorschijnt  *yay geroep*. Ook deze heb ik voor €10,- gekocht.


Daar was ook nog een Etos, dus ik wilde nog wat MNY spulletjes te  halen. We konden maar heel even omdat er iets met de parkeermeter was. Ik heb deze 2 lipglossjes gehaalt. Die in tube is nummer 397 en in de huls is nummertje 377. Prijzen weet ik niet meer, maar sowieso onder de €3.50 dus niet zo duur.


Toen gingen we de echte stad in. Ik ben daar vaker geweest maar dit keer vond ik het echt tegenvallen qua alles. Vooral de H&M, ik had het gevoel dat onze H&M leukere kleding hadden (en het ziet er ook leuker uit). Bij de H&M heb ik niet echt in kunnen slaan en het enige wat ik in de stad heb gekocht is dit truitje van de H&M voor 7 euro. Wel een beetje groot!


Maar als ik een knoop erin doe dan komt alles goed :).


Deze dag ging ik samen met mijn moeder naar het kleine centrumpje hier vlakbij. Amper winkels, je kunt er geen kleding kopen maar mijn moeder had schoenen voor mij gezien. Toen wij er waren hadden ze die zei had gezien niet meer.


Maar ik zag wel andere hele leuke enkellaarsjes! Deze zijn 60 euro van de Esprit en ik vind ze zo mooi! Ze zijn donkerblauw, in sommige invalshoeken gewoon zwart. De voering (noem je dat zo?) is ook superzacht, en ze lopen erg fijn.


Ik zag in het kruidvatkrantje dat het 1+1 gratis op Diadermine was. Perfect! Vorig jaar hadden ze ook zo'n actie bij de Etos en toen had ik 2 oogmake-up removers gehaald die mij heel erg goed zijn bevallen. Beide zijn nu bijna op dus ik heb er een gekocht. Daarnaast heb ik ook reinigingsmelk gekocht. Deze lijn kon toch niet zo slecht zijn?

Dit was zo'n beetje alles dat ik heb gekocht en ik ben met alles heel erg blij. Ik denk dat er nog wel een outfit of the day eraan gaat komen!

Zoeken in deze blog

♥ Menu

Zoek je een bepaald artikeltje maar staat die niet op de voorpagina? Maak dan gebruik van het menu! kies eerst een categorie. Daaronder zie je het nog verdeeld onder meerdere kleiner categoriën. Klik daarop en je ziet de artikeltjes verschijnen.

Beauty
Eye of the day
Haar
Make-up
Stash
Verzorging

Fashion
Accesoires
Fashion
Outfit of the day
Schoenen
Trends
Winkels

... of the day
Eye of the day
Look of the day
Nail of the day
Outfit of the day


Lifestyle
100% Me
Dingen om me heen
Personal
Shoplog

Lovely Nails
Filmpje
Nail of the day
Overig

Tips
Filmpje
Korting
Tips

Overig
Celebs
Filmpjes
Overig
Quotes
Site
Tags
WinWinWin

♥ Archive