Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

♥ It's me


Hey, leuk dat je op mijn eigen plekje op het worldwideweb bent beland: Fashiondiva, een blog over Beauty, Fashion en nog veel meer. Elke dag vind je hier een update. Een dagje geen update? Gebruik het menu rechts om oude artikeltjes te vinden. Veel plezier en hopelijk zie ik je nog een keer terugkomen!

Ook ben ik Eyeko Ambassodor. Met mijn code E546 krijg je bij je bestelling een free gift.

Ik heb ook een youtube account waar ik mijn filmpjes neerzet, klik hier om er naar toe te gaan.




♥ English please!

Image Hosted by ImageShack.us

Beautiful Blogger Award

http://img202.imageshack.us/img202/448/bbaj.jpgDeze tag heb je waarschijnlijk al op duizenden blogs gezien: de 'Beautiful Blogger Award'. En ik heb hem ook gekregen! De lieve meiden Martine, Rosa, Patricia, Tamarah, Soesja, Sharon, Lizzy, Laurie, Larissa, Natasja, Nailpolicious, Tine&Judith en Dajana&Fleur, Miriam&Michelle, Frauke hebben mij getagd. Thank you so much girls!  Ik ben er echt heel blij mee, dat zoveel meiden mij deze awards hebben gegeven! Er zijn een paar regeltjes bij:









De regels :
♥ Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
♥Zet de award op je blog.
♥Link de persoon die je heeft genomineerd.
♥Deel 7 interessante “facts” over jezelf.
♥Nomineer 7 andere bloggers

De facts
♥ Ik ben dol op badmintonnen! Het is echt een deel van mij, en ik was dus ook ontzettend blij toen we onze laatste wedstrijd hadden gewonnen! Ik ben nu ook ontzettend blij dat ik op badminton mag blijven!
♥Ik lach om alles. Met alles bedoel ik dan ook echt alles! Zelfs dingen die niet grappig zijn. Dat zegt vriendin N. dan, en ik vind zelf van ook. Ach ik ben gezond bezig! En als ik lach, dan kan ik niet meer stoppen.
♥ Ik praat veels en veels te veel. Ik ratel dan aan een stuk door, en soms praat ik zoveel dat ik dorst krijg!
♥ Ik kan in 1 minuut de winkel inlopen en weer uit. Gewoonweg om te kijken naar de mooiheid
♥ Ik heb een quoteboekje, en daar schrijf ik allerlei grappig quotes in, maar ook mooie. Laatst had ik hem mee naar school genomen, en tijdens de lessen schreef ik erin als iemand uit de klas iets grappigs zegt: Ik had 3 bladzijdes vol geschreven.
♥ Als ik ga opruimen, dan ruim ik heel mijn kamer op en ben ik er echt alleen maar op gefocust! Mijn kledingkast wordt opgeruimd, bureau, en er komt 2 kg afval tevoorschijn.De volgende dag is het weer een rommeltje...
♥ Mijn ouders zijn chinees, en ik dus ook, maar ik ben hier geboren. En we gaan daarom ook elk jaar naar HongKong!

En dan moet ik er ook nog 7 taggen.Sommige hebben de tag gehad, of hebben bij zelfs getagd, maar dit zijn mijn 7 favoriete blogs: Sharon, Vera Camila, Martine, Lizzy, Rosa, Daniëlle en Melissa (die helaas heel lang niet meer heeft upgedate). Dit is voor mij niet het doorgeefstokje, maar echt puur de blogs, de meiden. Het is niet van 'Oh, die is al getagd, die tag ik niet meer'. Ik vind jullie blogs echt super, en lees de artikeltjes of kijk de filmpjes met plezier!

Zoeken in deze blog

♥ Menu

Zoek je een bepaald artikeltje maar staat die niet op de voorpagina? Maak dan gebruik van het menu! kies eerst een categorie. Daaronder zie je het nog verdeeld onder meerdere kleiner categoriën. Klik daarop en je ziet de artikeltjes verschijnen.

Beauty
Eye of the day
Haar
Make-up
Stash
Verzorging

Fashion
Accesoires
Fashion
Outfit of the day
Schoenen
Trends
Winkels

... of the day
Eye of the day
Look of the day
Nail of the day
Outfit of the day


Lifestyle
100% Me
Dingen om me heen
Personal
Shoplog

Lovely Nails
Filmpje
Nail of the day
Overig

Tips
Filmpje
Korting
Tips

Overig
Celebs
Filmpjes
Overig
Quotes
Site
Tags
WinWinWin

♥ Archive